Полезно

Време ли Ви е за климатик?

Posted On ноември 16, 2018 at 4:45 pm by / Коментарите са изключени за Време ли Ви е за климатик?

 

Все още нямате в дома си климатик и се чудите дали да вземете решение за покупка? Не сте сигурни дали е дошло време да се сдобиете с климатик? Отделете няколко минути и отговорете с “да” или “не” на въпросите по-долу.

Резултатите от теста ще ви помогнат да вземете правилното решение!

 

 1. Имате ли постоянно място за живеене?
 2. Работите ли?
 3. Изложени ли сте на всекидневен стрес?
 4. Семейни ли сте?
 5. Вярвате ли в максимата: “Моят дом е моята крепост!”?
 6. Плащате ли неоправдано високи сметки за ток?
 7. Обръщате ли внимание на здравето си?
 8. Настроението Ви влияе ли се от времето навън?
 9. Боледувате ли често?
 10. Често ли ръцете и краката Ви са студени?
 11. Искали ли сте да имате в дома си климатик?
 12. Цените ли удобството си?

 

За всеки отговор “да” отбележете по 1 точка, изчислете резултата си и вижте към кой тип спадате. И най-важното – не губете чувството си за хумор, при каквито и да е климатични условия.

 

между 1 и 4 точки: Екстремист

Можете да се успокоите – за Вас покупката на климатици не е жизнено необходима! Може би сте свикнали да водите номадски начин на живот и не се задържате на едно място или сте на етап от развитието си, през които искате да изпробвате своите умения за оцеляване в екстремни ситуации. Като например да издържите летните жеги без да се замислите изобщо за удобството на машините, наречени климатици. Пожелаваме ви успех в начинанията! 🙂

между 5 и 8 точки: Добре информираният гражданин

И без да решавате теста сте сигурни, че Ви е време за климатик. Вие сте от хората, които обичат да се чувстват комфортно, но не знаят на каква цена. Препоръчваме Ви да се отпуснете и да разгледате промоциите ни, за да изберете достъпен климатик, съобразен с Вашите нужди.

 

между 9 и 12 точки: Зависим от комфорта

Какво чакате? Бързо посетете магазините на Алимар Клима за климатици или поръчайте директно през сайта ни! Отдавна осъзнавате, че животът Ви без климатик е труден. Не се чувствате добре нито на работа, нито вкъщи при ниски или много високи температури, а непосилните сметки за парно сломяват духа ви. Това се отразява на самочувствието Ви и Ви кара да изпитвате дискомфорт, както и честа смяна в настроенията. Заживейте като нормален човек и оставете останалото на климатиците!

 

Дори резултатите от импровизирания ни тест да не са Ви били достатъчно забавни, не забравяйте трите основни причини, поради покупката на климатик е изключително препоръчителна:

 • Климатиците се използват целогодишно и ви осигуряват комфорт както през лятото, така и през зимата.
 • Съвременните технологии при климатиците спестяват от разходите за електрическа енергия.
 • Модерните климатици са безшумни, компактни, многофункционални и лесни за употреба