Полезно

Защо да купим климатик втора употреба?

Posted On ноември 16, 2018 at 3:27 pm by / Коментарите са изключени за Защо да купим климатик втора употреба?

 

Климатиците са модерното, удобно и ефективно решение за отопление или охлаждане на дома или офиса. Много хора обаче са възпрепятствани от осъществяването на такава покупка главно заради високата цена. Ето защо в статията ще разгледаме предимствата на климатици втора употреба – една инвестиция, която е изгодна не само ценово, но и от техническа гледна точка.

 

 

Какви са предимствата на японските рециклирани климатици?

 • По-ниската им цена
 • Висока надеждност и качество
 • Енергийна ефективност
 • Ниски нива на шум
 • Гаранционния срок

 

Сега ще се спрем на всяко едно поотделно.

 1. Разбира се първото предимство е, че рециклираните климатици са на значително по-ниска цена от новите модели. С избора на качествен климатик втора употреба се осигурява не само ефективно охлаждане/отопление на помещението, но и се пести от бюджета.
 2. Когато се вземе решение за покупка на климатик втора употреба, най-добре е той да бъде японско производство. Японските климатици са доказали своята надеждност и са се превърнали в синоним на качество. Това от своя страна спестява разходи за сервиз и превръща покупката на рециклиран японски климатик в изгодна сделка. Употребяваните климатици са минали през редица обстойни проверки преди да се предложат на крайния купувач. Извършва се проверка на електрическата част, на работните параметри при охлаждане и отопление, проверка на допълнителните функции, характерни за всеки модел климатик. След като се установи, че климатика работи безпроблемно се преминава към неговата профилактика и почистване. Всички тези операции гарантират неговата надеждната експлоатация и спокойствието на потребителя, че се с сдобил с качествена техника.
 3. Друго важно предимство на рециклираните японски климатици е, че те са изключително икономични. Това се дължи на високите изисквания в Япония за енергийна ефективност и шумови нива. Едно най-обикновено сравнение между техническите показатели на модели японско производство и такива предназначени за европейския пазар, ще убеди всеки потребител в по-високото качество и характеристики на японската техника.
 4. Японските климатици втора употреба могат да Ви спестят и допълнително от разходите за електроенергия, особено ако работят постоянно, т.е. без да се включват и изключват.
 5. Важно е да се спомене, че рециклираните климатици имат гаранционен срок. Това е още едно доказателство, че макар да са втора употреба, те са надеждни и ефективни.
 6. Покупката на климатик втора ръка не се различава от покупката на нов климатик. Рециклираните климатици също имат включен безплатен транспорт, разполагат с гаранция за качество и гаранционен сервиз.

 

Алимар Клима предлага богато разнообразие от японски климатици втора употреба. Те притежават надеждни технически характеристики, гарантиращи ефективния им работен процес. Всички рециклирани климатици са с 24 месечна гаранция и безплатна доставка. Алимар Клима разполага с професионален екип, които ще се погрижи за правилния монтаж на климатика, а за максималното удобство на всички клиенти се осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз.

От всички изброени предимства на японските рециклирани климатици, става ясно, че те са една оправдана и изгодна сделка за ефективно охлаждане през лятото и ефективно отопление през зимата.
Голямо разнообразие от висок клас фабрично рециклирани климатици с гаранция и безплатна доставка може да намерите в онлайн магазина на Алимар Клима.