[pwb-product-category product_category=”kanalen-tip” brand=”fujitsu” products=”30″]

Климатици Fujitsu General канален тип – Икономичен режим – настройките на термостата автоматично се сменят в зависимост от температурата, за да се избегне ненужно охлаждане или отопление.

Ограничение на зададената точка за стайната температура – минималният и максималният температурен диапазон могат да бъдат настроени за осигуряване на допълнително енергоспестяване, съобразявайки се с комфорта на обитателите.

Автоматично връщане към зададената температура – зададената температура автоматично се връща към предишната зададена температура.

Mощно отопление – отоплителният капацитет се поддържа висок дори и при много ниски външни температури от -7°C.

Тих режим на работа – могат да се изберат нива на шум на външното тяло.

Автоматична смяна на режима – климатичните системи автоматично сменят режимите на работа (между отопление и охлаждане) в зависимост от зададената температура и стайната температура.

Настройка на клапите нагоре/надолу – клапите могат автоматично да се движат нагоре и надолу.

Автоматична скорост на вентилатора – микрокомпютър автоматично настройва въздушния поток ефективно да следва промените в стайната температура.

Автоматичен рестарт – в случай на временно прекъсване на тока, климатикът автоматично ще рестартира в предишния режим след като се възстанови захранването.

Таймер за автоматично изключване – автоматично спира работа след като фиксираното след старта време изтече.

Таймер за сън – микрокомпютърът постепенно сменя стайната температура автоматично, за да осигури комфортен нощен сън.