Полезно

Климатици Gree от Алимар Клима

Posted On ноември 16, 2018 at 4:36 pm by / Коментарите са изключени за Климатици Gree от Алимар Клима

 

Предлагаме 94 артикула, предимно климатици, на марката Gree Electric Appliances, Inc.

 

GREE на върха на базовите технологии!

 

Компанията за климатици е основана още през 1991 г. и има девет завода. GREE е най-големият производител на битови сплит системи в света. В заводите са наети над 80 000 души персонал, а общата производителност на поточните линии достига шейсет милиона битови сплит системи и приблизително шест милиона професионални машини на година. Това количество е съизмеримо с една трета от международния годишен пазар на сплит системи, тоест приблизително всеки трети климатик в света е произведен от GREE.

 

 

Климатици Gree със сплит система U-Crown

От 2015 година и в България можете да закупите климатици Gree с най-високия клас сплит климатизатори предлагани на Европейския пазар. Сплит системата U-Crown се отличават със стилен дизайн, функционалност и съчетава високи технологии от най-ново поколение. Климатиците с този вид сплит система работят ефективно дори и в най-суровите климатични условия. Климатик Gree U-Crown отоплява дори при външна температура от -30°С и охлажда, когато навън температурата достига до +54°С.

 

Удобства и функционалност на климатици Gree от серията U-Crown

Умният механизъм на климатиците със сплит система U-Crown позволява температурата на подавания в помещението въздух да е +40°С при външна температура от -20°С. Това се дължи на патентованата технология на GREE, която включва двустъпален G10 инверторен компресор, с минимална работна честота 15Hz, както и външен триредов топлообменник с увеличена площ.

Освен с ефективност, климатиците Gree се отличават с многофункционалност. Те притежават следните удобства:

  • стъпка на настройка на температурата през 0.5°С;
  • регулируем по вертикала и хоризонтала въздушен поток;
  • система i-Feel за следене на температурата в зоната, в която се намира дистанционното на климатика;
  • WiFi модул, елегантно вграден зад предният панел на климатика;
  • приложения достъпни за iPhone и Android базирани телефони и др.

Конструкцията на вътрешния модул на климатици Gree осигурява изключително ниско ниво на шум при работа – не превишава пренебрежително ниските 18dB(A), когато е в нощен режим. Панелите на климатиците са изработени от анодизиран алуминии, за да се намали шумовото ниво на вътрешното тяло и за да се постигне максимално силен стилистичен ефект.

Формата и дизайнът на инверторните климатици GREE, серия U-Crown са резултат от усърдната работа на екип от над четиридесет специалисти в различни области. Благодарение на техните усилия, климатикът се отличава с плътно затваряне на въздушната жалюза, а просветът, който остава, е едва 0,3 мм.

Чрез приложенията, достъпни за смартфони, можете да зададете размерите на помещението, в което е монтиран климатикът Gree и да зададете функцията за избягване или обдухване на определени зони. При климатиците от серията U-Crown можете сами да настроите дневен и нощен режим на работа.

В климатиците Gree е вграден и генератор на отрицателни йони, който помага за освежаването на въздуха в помещението и премахването на вредните бактерии. А за намаляване на неприятните миризми през лятото, можете да използвате специалната система за изсушаване на вътрешният топлообменник.

Специалистите от Gree са обърнали и особено внимание на енергийната ефективност. Климатиците от серията U-Crown са оборудвани със система за интелигентно обезскрежаване, която гарантира, че този режим ще бъде използван единствено, когато се налага, а не през фиксиран интервал от време. За намаляване на разхода на енергия и запазване производителността на климатика до 100% дори при -30°С, иновативната G10 компресорна технология редуцира капацитета едва с двадесет процента.

Енергийният клас на климатиците от серията U-Crown, които предлагаме, достига до А++ в режимите охлаждане и отопление. Минималната консумация в режим “Standby“ е само 15W. Климатиците са снабдени и със система за работа при по-високо или по-ниско от стандартното мрежово напрежение.

Голяма част от високите технологии на серията U-Crown са приложени и в други климатици с марка GREE, които предлагаме.