Полезно

Обслужване на климатици от Алимар Клима

Posted On ноември 16, 2018 at 3:03 pm by / Коментарите са изключени за Обслужване на климатици от Алимар Клима

Преди да бъде извършен необходимият ремонт на Вашия климатик, трябва предварително да се уверите, че е извършена нужната точна диагностика, както и анализ на причинителите на повредата на Вашата климатична система. Посредством тези диагностики ще стане ясно процедурата за ремонт на климатика. За тази цел е необходимо да наемете специалист, който освен нужната квалификация е необходимо да притежава и специализирана техника за работа по монтажа и демонтажа на климатиците.

Основните принципи на работа на климатика са описани в следната схема:

Специалистите, които ще ремонтират климатичната ви система, е необходимо да бъдат подробно запознати с теорията на хладилната и климатичната техника, както и принципите за работа по съоръжението. Други необходими изисквания към специалиста е да може лесно да разчита електрическите схеми на инсталациите, както и предназначението на отделните елементи на самата инсталация. Преди да започне работа се уверете дали наетият майстор е запознат с конструктивните особености и принципите на работа на климатика, дали е способен да заверява с оксижен и електрожен, както и да извършва други специализирани дейности, свързани с поддръжката на климатичните системи. Препоръчваме Ви да наемате специалисти от фирмените магазини, занимаващи се официално с продажбата и дистрибуцията на климатици. По този начин се гарантира извършване на работата в срок и необходимо качество.

Фирма Алимар Клима предлага качествено обслужване в продажбата, дистрибуцията, поддръжката и ремонта на климатици и други климатични системи. На първо място за дружеството стоят нуждите на клиентите. Всички продукти на фирмата са подбрани специално да отговарят на индивидуалните изисквания на отделните потребители, като в продуктовата гама могат да бъдат срещнати имената на световноизвестни марки като FUJITSU GENERAL, TOSHIBA, MITSUBISHI HEAVY, LG, SHARP, GREE, OSAKA, DAIKIN, PANASONIC, HITACHI, както и много други.

Освен богатата гама нови климатици, фирма Алимар Клима разполага с голям набор от климатици втора употреба, всеки от които е преминал през фабрично рециклиране, преработка и сертификация. Продуктите притежават гарантирано качество и са на изключително достъпни цени. В сервизната база на магазина ще получите необходимото внимание и специализирана оценка за настъпили технически проблеми за всички продавани от фирмата продукти. Освен с дистрибуцията, разпространението и продажбата на климатици, фирма Алимар Клима разполага с голям избор от други битови стоки като хладилници и различни видове термопомпи. Заповядайте във фирмените магазини, за да получите желаното от Вас обслужване и адекватна оценка: http://alimarklima.com/