Полезно

Причини за закупуване на климатици

Posted On ноември 16, 2018 at 5:07 pm by / Коментарите са изключени за Причини за закупуване на климатици

Още ли се колебаете дали да се сдобиете с климатик, дали да смените стария или дали не е време за закупуванe на още един уред?

Независимо кога решите, че е крайно време да закупите нов климатик, трябва да сте сигурни, че постъпката Ви е най-ефективното решение, както срещу летните жеги, така и в студентите месеци.

Освен, че са с изискан дизайн и спестяват от месечните Ви сметки за парно, съвременните климатици имат още няколко основни качества:

  • Технологията на модерните климатици е безопасна – въпреки, че голяма част от отоплителните системи изискват да наблюдавате работата им през цялото време, климатиците се настройват в предпочитан от Вас режим и отопляват или охлаждат абсолютно безопасно. От Вас се изисква единствено да включите климатика в контакт и да се насладите на ефекта от употребата му.
  • Съвременните климатици са компактни и не заемат големи пространства – така можете да климатизирате и тесни помещения, които не позволяват инсталирането на каквато и да било друга отоплителна или охладителна система.
  • Освен задълженията Ви за отопление, климатиците намаляват значително и сметките за електричество – за разлика от останалите уреди, те не изразходват голямо количество електрическа енергия. Тоест при правилна експлоатация климатиците намаляват и разходите за ток.
  • Изключителен комфорт и безшумен режим на работа – технологиите непрекъснато се развиват и това се отразява на качествата и на климатиците. Конкуренцията в сферата е предпоставка и за търсене на голям степен на удовлетвореност у клиента. Новите климатици предлагат на своите потребители много тих режим на работа, с което осигуряват на потребителите заслужено спокойствие и комфорт.

Все още ли се колебаете, дали да закупите климатик? Ако единственият фактор, който Ви спира е цената, можете да разгледате изгодните ни предложения в разделите Промоции и Климатици втора употреба. Препоръчваме, разбира се, да обърнете внимание на всички предлагани модели от Алимар Клима, за да изберете най-подходящия за Вашите нужди, независимо дали става въпрос за употребата на климатици в дома или офиса.