Полезно

Управление на Вашия климатик през интернет

Posted On ноември 15, 2018 at 3:06 pm by / Коментарите са изключени за Управление на Вашия климатик през интернет

Управлението на Вашите климатик/ци през интернет Ви дава възможност да:

  • Използвате IP дистанционно управление, работещо във всички модели климатици на FUJI ELECTRIC, FIJITSU GENERAL, PANASONIC – стенен, канален, касетъчен, инверторен и конвенционален. То е с компактни размери 3х6х7cm(ВхШхД) и може да бъде скрито във вътрешното тяло на климатика.
  • Не използвате външно захранване.
  • Необходимо Ви е само едно IP дистанционно управление за контрол над един или повече климатици.
  • Чрез него използвате всички основни функции на климатика, поради интегрирането на всички възможности на стандартното жично и безжично управление в дистанционното.
  • Включвате и изключвате климатика/ците.
  • Да избирате подходящата за Вас температура.
  • Да регулирате скоростта на вентилатора.
  • Съответния режим на работа – отопление, охлаждане и т.н. (тези функции зависят от модела на климатика).
  • Да избирате режима на климатика – икономичен или мощен (тези функции зависят от модела на климатика).

Дистанционното IP управление Ви дава обратна информация, благодарение на която може да видите на какъв режим е включен Вашият климатик, зададената температура и съответната скорост.

Свързването на дистанционното IP управление с климатика е много лесна задача и не е необходимо инсталирането на допълнителни кабели. Компактните му размери дават възможност да бъде скрито както във вътрешното тяло на климатика, така и на друго удобно за Вас място, като окачен таван, в близост до суич или рутер.

Важно: на снимката е изобразен касетъчен инверторен модел RCF-18LA, като със смяната на панела се променя начинът му на управление и функциите съобразени със съответния модел климатик.

Фирма Алимар Клима предлага на своите клиенти богата продуктова гама климатици, с множество функции и възможности. Те са спечелили доброто си име благодарение на високия професионализъм, достъпните цени и предлаганите от тях услуги. Алимар Клима разполага със сертификати за качество, които доказват високото ниво на изпълнение и обслужване от страна на служителите – ISO 9001:2008. Голямото предимство на фирмата пред останалите доставчици на климатични системи са достъпните цени, предлагани на потребителите. В богатия асортимент могат да бъдат намерени климатици, подходящи за всеки тип домакинство. Алимар Клима се грижи за комфорта на своите клиенти и предлага подходящи решения на всеки. Климатици, на които може да бъде изградена онлайн система за дистанционно управление са моделите на DAIKIN, LG, както и FUJITSU GENERAL.