Персонална консултация
Всеки клиент получава професионална консултация от квалифициран служител относно избора му на оптимален вариант за климатична техника на място в офиса, по телефона или онлайн в нашия чат. Съобразно предварително определения бюджет ние ориентираме клиентите към най-доброто за тях. Професионалната консултация е от съществено значение за правилния избор на климатик. Клиентите ни получават винаги актуална информация за водещите промоции, изгодните условия за покупка на изплащане и преференциални цени на пакетните услуги.

Нашите специалисти извършват индивидуални консултации относно вида, начина на функциониране и капацитета на възложената инженерингова дейност. Професионалната консултация при проектирането, изграждането и управлението на климатична, вентилационна и отоплителна инсталация е от съществено значение за нейната безпроблемна и дългогодишна експлоатация.

При по-сложни и обемни проекти консултирането се осъществява съвместно от търговец и инсталационен техник. Съвместната им дейност спомага за изготвянето на бърз и качествен проект, съобразен с индивидуалните особености на обекта и личните предпочитания на клиента.