„Алимар Клима” ЕООД стартира дейността си през 2006 година.

Фирмата се занимава с проектиране, поддръжка, внос, дистрибуция, ремонт, продажба, монтаж и доставка на климатици, отоплителни, вентилационни и други климатични системи. Отговорност и професионализъм са двете ключови думи, на които се основава философията на „Алимар Клима”. Благодарение на тях дружеството си е завоювало завидни пазарни позиции, спечелило е доверието на множество клиенти и партньори. Екип от утвърдени професионалисти с опит и модерно мислене съдействат за разрешването на всеки възникнал проблем с Вашия климатик. Качественото обслужване на нашите клиенти e гарантирано от богатата материална база и наличните продукти на склад. Прецизната вътрешнофирмена комуникационна система осигурява максимална оперативност на екипа, коeто позволява бързата и своевременна реакция от наша страна.

Всички климатици на „Алимар Клима” са спечелили доброто си име на пазара заради своето високо качество, достъпни цени и надеждност. Предлагаме климатици на едни от най-известните марки – OSAKA, MIDEA, DAIKIN, FUJITSU GENERAL, MITSUBISHI HEAVY, PANASONIC, HITACHI, LG, TOSHIBA,AUX,GREE.

Предлагаме климатици втора употреба, които са фабрично рециклирани, имат гаранция и притежават надеждни технически характеристики. Фирмата се гордее със собствената си богато оборудвана сервизна база. Сервизната помощ, която получавате от нас е винаги адекватна и своевременна. За удобството на клиентите осигуряваме пълен гаранционен и следгаранционен сервиз.

„Алимар Клима” разполага и с онлайн магазин за климатици, където клиентите, по избрани от тях критерии като тип, производител, квадратура и цена, могат да намерят търсения от тях климатик.

„Алимар Клима” ЕООД притежава сертификат ISO 9001:2008 – система за управление на качеството и сертификат OHSAS 18001:2007 – система за управление на здравето и безопасността при работа.

„Алимар Клима” е нарицателно име за сигурност, качество, професионално отношение и гарантиран произход на всички климатици.
Богатият продуктов каталог е свидетелство за способността ни да задоволим всякакви нужди.